Ποιοί Είμαστε

Το 2015 μια ομάδα αποφασιστικών φιλόδοξων και εργατικών ανθρώπων, ενώθηκαν και ίδρυσαν την εταιρεία με την επωνυμία GOODSBROKER L.T.D , η οποία λειτουργεί με το διακριτικό τίτλο GOODS-EXPORTS L.T.D και αυτό γιατί θέλουμε να κάνουμε σαφή την εξαγωγική δραστηριότητα μας τόσο στους προμηθευτές μας στην Ελλάδα όσο και στους πελάτες μας στο Εξωτερικό.

Πρόκειται για μια εταιρεία της οποίας κύριος σκοπός είναι να συμβάλλει σημαντικά στον εξαγωγικό προσανατολισμό της Ελλάδας.

Αναλαμβάνουμε παγκοσμίως την προώθηση των ελληνικών αγαθών (goods),τροφίμων, ποτών, ρούχων, υποδημάτων, υλικών και μηχανημάτων καθώς και παντός είδους εξοπλισμό.

Η GOODS BROKER συνδέεται με ένα εκτεταμένο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών σε ολόκληρο τον κόσμο γεγονός το οποίο την καθιστά ιδανικό συνεργάτη για την επιτυχή προώθηση των ελληνικών προϊόντων και αγαθών.

Η συνεχής επικοινωνία με τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό, μας δίνει την δυνατότητα να σχηματίζουμε σαφή εικόνα των αναγκών και των δυνατοτήτων της αγοράς κάθε χώρας.

Η Ομάδα Μας

Quality is never an accident,

It is always the result of intelligent effort.

John Ruskin (Author 1819-1900)

Ας Μιλήσουμε …

Για το πως μπορούμε να προωθήσουμε τα δικά σας προϊόντα στις αγορές του εξωτερικου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ